AirbusTrans – oriunde si oricand!

Servicii Închiriere

Serviciile Airbus Trans sunt orientate in special pentru toate tipurile de transport persoane terestre – autocare, microbuse si autoturisme cu sofer.

Sc. Airbus Trans Srl. ofera servicii de transport persoane cu mijloace de transport pentru orice capacitate solicitata. Siguranta, promtitudinea, eleganta si curatenia sunt cartea noastra de vizita. O scurta descriere in imagini a parcului nostru auto poate fi accesata aici.

Cateva dintre serviciile oferite de Airbus Trans:

inchirieri autocare/microbuse/autoturisme cu sofer pentru evenimente de scurta durata, sub 12 ore. De exemplu: transport persoane conferinte/seminarii cu preluarea pasagerilor din mai multe locatii, transport persoane nunti/botezuri/petreceri, transfer la/de la aeroport (servicii low cost, personalizate sau business VIP), transporturi scolare…

inchirieri autocare/microbuse/autoturisme cu sofer pentru evenimente de lunga durata (24 h +). De exemplu: transport persoane in delegatii/training/team building cu o durata de 24 de ore sau mai mare, excursii si tabere scolare, city-break-uri, deplasari competitii sportive…

inchirieri de autocare/microbuse/autoturisme cu sofer pentru calatorii turistice, city break-uri cu posibilitatea de a oferi ghid turistic.

inchirieri de autocare/microbuse/autoturisme cu sofer pentru calatorii de afaceri. De exemplu: transport oameni de afaceri in conditii de business class VIP cu soferi vorbitori de limbi straine.

inchirieri de autocare/microbuse cu sofer pentru transferul muncitorilor la locul de munca si retur. De exemplu: transport personal firma/muncitori la locul de munca, in interiorul sau inafara orasului si retur.

Pentru orice alta cerere care nu se regaseste in oferta noastra va rugam completati formularul de mai jos. Pentru orice solicitare va gasim solutia cea mai avantajoasa in cel mai scurt timp.

Vezi parcul auto AirbusTrans

Formular-solicitare inchiriere autoturisme, microbuse sau autocare

Contact

Telefon

(+4) 0744 576.589

(+4) 0259 437.702

E-mail:

office@airbustrans.ro
doru@airbustrans.ro

Adresă

Strada Ady Endre, Nr. 62,
Oradea, Bihor, Romania